Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Europa" by Paul Hut # eBook PDF Kindle ePub Free

Europa

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Europa
  • Author : Paul Hut
  • Release Date : January 26, 2016
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 928 KB

Description

...A helyisĂ©g megvilĂĄgĂ­tĂĄsa az igazi napfĂ©ny hatĂĄsĂĄt keltette, amitƑl az embernek olyan Ă©rzĂ©se tĂĄmadt, mintha a szabadban lenne. Ehhez mĂ©g hozzĂĄvĂ©ve a mestersĂ©gesen elƑállĂ­tott, egyetlen molekulĂĄbĂłl növesztett, Ă©s nem pedig gyĂĄrtott, minden szögletessĂ©get nĂ©lkĂŒlözƑ bĂștorzatot, valamint azt a cseppet sem elhanyagolhatĂł tĂ©nyt, miszerint mindez ezerkĂ©tszĂĄz mĂ©terrel a felszĂ­n alatt van, egyĂ©rtelmƱen az alkotĂłk zsenialitĂĄsa irĂĄnti csodĂĄlatra kĂ©sztette a szemlĂ©lƑt.
   A szobĂĄban tartĂłzkodĂł fehĂ©r ruhĂĄs nƑ, Dr. Greace Augustin ugyan mĂĄr az ötvenes Ă©veiben jĂĄrt, de az öregedĂ©s jelei csak a szemei körĂŒli pĂĄr szarkalĂĄbban mutatkoztak meg rajta. HosszĂș szƑke haja termĂ©szetes szĂ­nben tĂŒndökölt, izmai pedig fiatalos feszessĂ©ggel ĂŒtöttek ĂĄt testhez ĂĄllĂł öltözĂ©kĂ©n. Az egĂ©sz lĂ©nyĂ©bƑl tettre kĂ©sz energia sugĂĄrzott, amint Ă©ppen az asztal szerepĂ©t betöltƑ tĂĄrgy felett lebegƑ hasonlĂł öltözĂ©kƱ Dr. Mendez holografikus kĂ©pĂ©t nĂ©zte.
   - HaladĂĄs Ă©s bĂ©ke Dr. Augustin. - hallatszott a fĂ©rfi hangja, valami pontosan meg nem hatĂĄrozhatĂł helyrƑl, olyan hatĂĄst keltve ezĂĄltal, mintha Ƒ maga is teljes fizikai valĂłjĂĄban a szobĂĄban tartĂłzkodna. - ElƑzetesen egyetlen kĂ©pletben sem szĂĄmoltunk a rendƑrnƑvel. Nem fogja ez felborĂ­tani a terveinket?
   - UtĂłlagos elemzĂ©seket vĂ©geztem, Ă©s Ășgy vĂ©lem, Miss Hernandez mĂ©g a hasznunkra is lehet, mert rendkĂ­vĂŒl hatĂĄsosan eltĂ©rĂ­ti a gyanĂșt a Carlstonnal valĂł kapcsolatunkrĂłl.
   - Ezt hogy Ă©rti? - Ă©rtetlenkedett a hĂ­vĂł.
   - A jelek szerint KönigĂ©k Ășgy vĂ©lekednek, hogy Hernandez az a szemĂ©ly, akit mi irĂĄnyĂ­tunk.
   - Az jĂł. - hagyta helyben a fĂ©rfi, akit szemmel lĂĄthatĂłan, az ĂĄltala feltett kĂ©rdĂ©s ellenĂ©re teljesen mĂĄs aggasztott. - AmĂșgy vĂ©lhetƑleg a Mariushoz tartanak. SzerencsĂ©re sikerĂŒlt lerĂĄzniuk az ĂŒldözƑiket, Ă©s Ășgy nĂ©z ki, ezĂșttal tĂ©nyleg csak kettesben. RemĂ©lem, ez Ă­gy is marad, mert nagyon nem szeretnĂ©m, ha ugyanolyan mĂ©szĂĄrlĂĄs lenne a vĂ©ge mint az alapĂ­tvĂĄnynĂĄl.
   - Én sem! Viszont az semmikĂ©ppen sem jĂł, ha amazok elvesztettĂ©k a nyomukat. - aggodalmaskodott Greace. - AkĂĄrmilyen veszĂ©lyes is, de el kell hitetnĂŒnk az ellenfeleinkkel, hogy Ƒk irĂĄnyĂ­tjĂĄk az esemĂ©nyeket! Csak Ă­gy lesz elĂ©g idƑnk, vĂ©ghezvinni a tervet... apropĂł, amĂșgy hogy haladunk vele?
   - A befejezĂ©s stĂĄdiumĂĄba Ă©rtĂŒnk. - vĂĄlaszolt a fĂ©rfi, egyĂ©rtelmƱen kissĂ© neheztelve, Greace nem tĂșl megnyugtatĂł elkĂ©pzelĂ©sei hallatĂĄn. - Viszont a szĂĄmĂ­tĂłgĂ©pes szimulĂĄciĂłktĂłl eltekintve, biztosan nem fogjuk tudni letesztelni az Ă©les bevetĂ©s elƑtt. Ami szĂĄmĂ­tĂĄsaink szerint mintegy huszonhĂ©t szĂĄzalĂ©kkal növeli meg a veszĂ©lyessĂ©gi tĂ©nyezƑt. Mondjuk mĂ©g Ă­gy is, szƱken ugyan, de benne vagyunk a biztonsĂĄgi zĂłnĂĄban...
   - IdƑben ez mennyi? - szakĂ­totta fĂ©lbe Greace.
   - MĂ©g legkevesebb tĂ­z nap kell...


Download Books "Europa" PDF ePub Kindle