Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Ett Tappert Anfall (Del 6 av Trollkarlens Ring)" by Morgan Rice * Book PDF Kindle ePub Free

Ett Tappert Anfall (Del 6 av Trollkarlens Ring)

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ett Tappert Anfall (Del 6 av Trollkarlens Ring)
  • Author : Morgan Rice
  • Release Date : January 16, 2015
  • Genre: Epic,Books,Sci-Fi & Fantasy,Fantasy,Young Adult,Fiction,Sci-Fi,Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 969 KB

Description

I ETT TAPPERT ANFALL (del 6 av Trollkarlens ring), fortsĂ€tter Thor uppdraget djupare in i Imperiet för att Ă„terföra det stulna ÖdessvĂ€rdet och rĂ€dda Ringen. FruktansvĂ€rd tragedi drabbar honom och vĂ€nnerna nĂ€r gruppen mister en av sina medlemmar. Thor och hans Ă„terstĂ„ende kamrater kommer nĂ€rmare varandra Ă€n nĂ„gonsin och förstĂ„r att de mĂ„ste kĂ€mpa mot svĂ„righeterna tillsammans. Resan för dem till nya frĂ€mmande platser, bland annat till de öde SaltfĂ€lten, Stora tunneln och Eldsberget, dĂ€r nya odjur vĂ€ntar runt varje hörn.


Thors fÀrdigheter stÀrks nÀr han genomgÄr sin mest avancerade trÀning hittills och han tvingas anvÀnda större krafter Àn nÄgonsin för att överleva. Till sist förstÄr de vart svÀrdet har förts, och att de för att hÀmta tillbaks det mÄste resa till den mest fruktade platsen i Imperiet: Drakarnas land.


Samtidigt i Ringen lÀker Gwendolyn lÄngsamt, och kÀmpar mot depression efter angreppet. Kendrick och de andra svÀr att kÀmpa för hennes Àra, trots de omöjliga oddsen. Det leder till en av de mÀktigaste striderna i Ringens historia, i kampen för att befria Silesia och besegra Andronicus.


Godfrey Ă€r förklĂ€dd bakom fiendens linjer, dĂ€r han snabbt finner sina fĂ€rdigheter och förstĂ„r vad det innebĂ€r att vara en krigare, pĂ„ sitt eget unika vis. Gareth lyckas hĂ„lla sig vid liv och hĂ„ller sig med list undan att fĂ€ngslas av Andronicus, och samtidigt kĂ€mpar Erec för livet för att rĂ€dda Savaria frĂ„n Andronicus förestĂ„ende invasion – och för att rĂ€dda sin Ă€lskade, Alistair. Argon fĂ„r betala ett dyrt pris för att ha gjort det förbjudna: att blanda sig i de dödligas affĂ€rer. Och Gwendolyn mĂ„ste fatta sitt beslut, om hon ska ta sitt liv eller leva som nunna i det urĂ„ldriga Tillflyktens torn. 


Men inte innan Thor, i en chockerande vÀndning av hÀndelserna, till sist fÄr veta vem som Àr hans far.


Kommer Thor och de andra överleva uppdraget? Kommer de att Ă„terföra ÖdessvĂ€rdet? Överlever Ringen Andronicus invasion? Vad kommer att hĂ€nda med Gwendolyn, Kendrick och Erec? Och vem Ă€r egentligen Thors verklige far? 


ETT TAPPERT ANFALL erbjuder ett sofistikerat vÀrldsbygge och spÀnnande karaktÀrer. Det Àr en storslagen berÀttelse om vÀnner och Àlskande, rivaler och friare, riddare och drakar, intriger, politiska rÀnker, om att bli vuxen och brustna hjÀrtan, ambitioner och svek. Det Àr en berÀttelse om mod, om att finna sitt öde och om trolldom. Det Àr fantasy som för lÀsaren till en helt oförglömlig vÀrld och som tilltalar alla Äldrar och bÄda kön.


Download Books "Ett Tappert Anfall (Del 6 av Trollkarlens Ring)" PDF ePub Kindle